Ontspanningsmassage:

Deze massage is heerlijk om de dagelijkse spanning van je af te laten vallen, na een uitgebreide ontspanningmassage voel je de energie weer door het lichaam stromen.

Er worden verschillende spieren en spiergroepen behandeld. Door het masseren onstaat er een verbeterde doorbloeding, afvalstoffen worden afgevoerd, knopen en stijve plekken worden behandeld in overleg.

Door deze massage ga je ontdekken dat het heerlijk is om te kunnen ontspannen, even niets te doen en alleen maar te hoeven voelen.

Deze massage kan van top tot teen worden ingezet.

30 minuten € 25,00
45 minuten € 35,00
60 minuten € 45,00
75 minuten € 55,00

 

Massage tegen hoofdpijn:

Hoofdpijn... iedereen heeft er wel eens last van maar herhaaldelijke hoofdpijn is echt niet fijn. Vaak duidt dat toch op spanning, deze komt vooral voort uit een blokkade tussen je schouderbladen of je nek. En het beste medicijn tegen spanning is... ontspanning!

In deze massage van 30 minuten lig je op je rug en hierbij word tussen je schouderbladen, je nek, hoofd en gezicht gemasserd. Echt, genieten was nog nooit zó fijn!

30 minuten € 25,00

 

Indiase hoofdmassage:

Indiase hoofdmassage is een laagdrempelige vorm van massage. Het hoofd is een dankbare plek om massage te mogen ontvangen. Met ons hoofd denken, luisteren, observeren en piekeren we. Spanningen hopen zich op in hoofd, nek en schouders. Denk aan hoofdpijn, stijve nek, vermoeide ogen haaruitval. Een Indiase hoofdmassage brengt rust en ontspanning.

30 minuten € 25,00

 

Lage rugpijn massage:

Rugproblemen komen ook vaak voor, daarbij straalt het vaak uit naar de heup of je been. Onderrug massage kan bij veel klachten een verlichting geven, en is goed te combineren met andere massages. Twijfel je of je bij jou klachten gemasseerd mag worden? Neem dan even contact op met de fisio of huisarts.

30 minuten € 25,00

 

Rug, nek en schoudermassage:

Deze massage word vaak gebruikt als ontspanning maar wil je graag je klachten onder handen nemen zoals vermoeidheid, pijn uit je schouders die uitstraalt naar je hoofd of armen, vermoeide of overbelaste spieren, hoofdpijn etc. dan is dit een fijne massage die echt werkt. Vaak heb je wel meerdere behandelingen nodig maar het resultaat zul je zeker merken.

30 minuten € 25,00

45 minuten € 35,00

 

Stoelmassage:

De stoelmassage is laagdrempelig omdat deze over de kleding heen word gegeven. De massage duurt zo'n 25 minuten en er worden veel knelpunten en blokkades behandeld. Vind je het moeilijk om gelijk uit de kleren te gaan of kun je moeilijk de bank op en af komen? Dan is dit een hele fijn massage

25 minuten €20,00

 

Massage bij fibromyalgie:

Door constante gespannenheid van de spieren is het moeilijk om te kunnen ontspannen als je fibromyalgie hebt. Bij deze massage staat het verlichten van pijn en het ontspannen van je lichaam voorop. De massage is niet bedoeld voor genezing maar door herhaaldelijk deze massage te ondergaan zul je absoluut resultaat bereiken met het ontspannen van je lichaam, minder pijn en een betere nachtrust.

30 minuten € 25,00
45 minuten € 35,00

 

Zwangerschapsmassage:

Hoe leuk is het om zwanger te zijn en het kleine wurmpje in je te voelen. Hoe vervelend kunnen de klachten zijn... de zwangerschap massage word gegeven vanaf je zij ligging. Het verminderd klachten zoals pijn in de rug, schouders en nek. Drijft het vocht af, vermindert die nare steken in je kuiten en rusteloze benen. Maar het bevordert de band met je kindje! Je zult de kleine dan ook lekker voelen bewegen tijdens jou ontspannen moment.

45 minuten € 40,00
60 minuten € 50,00

 

Duo massage:

Hoe gezellig is het om samen te genieten van een ontspannende massage? Neem je vriend of vriendin, moeder, dochter, buurvrouw of collega mee en onderga beiden een massage van 60 minuten. Hierbij komt mijn collega ook zodat we jullie beiden in de watten kunnen leggen.

Deze massage is niet online te boeken omdat ik ook rekening moet houden met mijn collega, dus graag een app of mail als je hiervoor een afspraak wilt maken.

60 minuten € 95,00 per duo

 

Workshop leren masseren:

Lijkt het jou leuk om te leren masseren met je partner of kind? Hier leer je leuke handvatten die je thuis gelijk kunt gebruiken. Deze massage is leuk om te gebruiken voor de ontspanning maar ook om je kind te leren masseren. Gevoelige en gesloten kinderen vinden het heerlijk om aangeraakt te worden en stellen zich hierdoor meer open. Kom je samen met partner dan kunnen jullie bij elkaar oefenen.  De workshop duurt zo'n 2,5 uur. 

 

Kadobon:

Wil je iemand verrassen of wil je zelf graag verrast worden? Kadobonnen zijn verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag of behandeling.